Cattery Bakselottie | Poezen

Dekvoorwaarden


De dames bevallen bij ons boven, waar ze de eerste weken verblijven, daarna gaan ze met 4 weken naar beneden in verblijven ze in de huiskamer,(dit doen we om ze te laten wennen aan alle geluiden en mensen die hier wonen en komen). Met acht /negen weken krijgen ze hun eerste enting, die met de tweede keer op 12 weken gebeurd. Uiteraard zijn ze dan al 3 keer ontwormd. En worden ze ook nog gechipt. ( verplicht.)

Ons streven is een gezond,sociaal kitten af te geven met dertien weken aan de nieuwe eigenaar. Ze zijn dan volledig geënt, ontwormd, hebben hun stamboom op zak en zullen een gewicht hebben van gemiddeld 1300 tot 1500 gram.

Onze poezen moeten na het werpen in goede conditie zijn, dat geldt tevens voor de kittens. Of het kitten als fok/show of als huispoes weg gaat, moet worden bekeken in de loop van de 12 weken dat het dier opgroeid, en of het dier uitgroeit volgens rasstandaard.

Graag lezen voordat u uw poes ter dekking brengt.

In overleg met de eigenaar van de dekkater, worden er katers voor de fok verkocht De kosten voor een dekking zijn vastgelegd op 300 euro – betalen bij het brengen van de poes. Als U interesse heeft in een kitten of wilt u op de lijst komen te staan, kunt U per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zouden dan graag eerst eens u persoonlijk willen ontmoeten, voordat er en kitten aan U wordt overgedragen. De prijs van een kitten is vastgelegd op 600 euro voor liefhebbers, dat houdt in dat het kitten volledig geënt, ontwormt en gechipt is, en in het bezit is van een stamboom. Voor fokkers en voor het buitenland gelden er andere tarieven (uiteraard op aanvraag verkrijgbaar). Ook zal er een koopcontract getekend worden, zodat beide partijen weet waar men aan toe is (per mail op te vragen).